Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Lindy

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong:

Betekenis Lindy: De meisjesnaam Lindy is afgeleid van de boom "linde".

Bekende naamdragers

Lindy Remigino (1931) is een voormalige Amerikaanse atleet, die was gespecialiseerd in de sprint. Lindy won op de Olympische Spelen twee gouden medailles: op de 100 m en op de 4 x 100 m estafette.

Afgeleide namen: Lin, Linn, Linda, Linde, Linden, Lindey, Lindi, Lindia, Lindie, Linie, Linsay, Lindsey, Line, Lineke, Linette, Linn, Linne, Liny, Linzi, Linzie

Geboortekaartjes met de naam Lindy

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Lindy. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Lindy of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Lindy kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Lindy of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

lindy   26 Apr 2013
dit is echt de leukste naam ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hhahahahahahhaah jeey (:


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455