Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Lindsay

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Lindsay: Lindsay is afgeleid van de Engelse plaatsnaam Lindon, met als betekenis "eiland met lindebomen".

Bekende naamdragers

Lindsay De Bolle (1978) is een Vlaamse zangeres en zus van de Vlaamse zanger Christoff. In 1996 stond Lindsay samen met haar broer in de hitlijsten met het nummer We Nemen Elkaar Zoals We Zijn. In 2008 begon ze een solocarrière en scoorde ze een hit met Van 's Morgens Vroeg Tot 's Avonds Laat.

Lindsay Davenport (1976) is een Amerikaanse professionele tennisster, die vanaf eind de jaren 90 tot 2006 in de WTA toptien stond. In 1998 stond ze een tijd op de nummer één. Lindsay won drie grandslamtitels in het enkelspel. Op de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta won ze goud.

Afgeleide namen: Lindsey, Lindsy, Linsey, Linzie

Geboortekaartjes met de naam Lindsay

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Lindsay. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Lindsay of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Lindsay kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Lindsay of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

lindsay   24 Aug 2013
onzin

lindsay   13 Mar 2013
oh da's wel cool zenne

lindsay   10 Nov 2012
deze site is goede

Linsey   12 Mar 2011
Ik noem zelf Linsey


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455