Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Kylie

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Australisch

Betekenis Kylie: De meisjesnaam Kylie betekent in Australiƫ "boemerang". Andere betekenissen voor Kelly zijn "nauwe doorgang" en "de sierlijke".

Bekende naamdragers

Kylie Minogue (1968) is een Australische zangeres en actrice. Kylie kreeg in 1979 haar eerste televisierol als Karla in de televisieserie The Sullivans, maar ze werd pas echt bekend als Charlene uit de televisieserie Neighbours. Nadat ze tijdens ee liefdadigheidsbal een liedje zong werd haar een platencontract aangeboden en haar debuutsingel Locomotion stond meteen op nummer 1 in Australiƫ. In 1988 brak ze wereldwijd door met nummer I Should Be So Lucky. In1995 bestormt Minogue samen met Nick Cave de internationale hitlijsten met het duet Where the Wild Roses Grow. In 2005 werd haar hit I Believe In You genomineerd is voor een Grammy Award in de categorie Beste Dansnummer. In 2006 wordt bekend dat Kylie genezen is van borstkanker.

Afgeleide namen: Kiley, Kyla, Kylah, Kylana, Kylani, Kylee, Kyleen, Kyley, Kyli, Kylin

Geboortekaartjes met de naam Kylie

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Kylie. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Kylie of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Kylie kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Kylie of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

kylie    10 Feb 2012
het is een mooie naam maar word niet altijd juist uitgesproken. ik ben 20 jaar en de kylie is nog niet zo bekend in belgie .

Marijke Tiehuis   25 Oct 2010
Mijn dochter heet Kylie. Ik vind het een prachtige naam.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455