Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Kristen

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Grieks

Betekenis Kristen: Kristen is afgeleid van het Griekse christos dat "gezalfde" betekent.

Bekende naamdragers

Kristen Bell (1980) is een Amerikaans actrice. In 2001 maakte ze haar debuut in Broadway als Becky in de film The Adventures. Vanaf 2004 speelde ze de hoofdrol in de televisieshow Veronica Mars. Ze acteerde in films zoals Reefer Madness: The Musical Movie, Pulse, Heroes en Forgetting Sarah Marshall. In 2006 won Kristen Bell een Saturn Award als Beste Televisieactrice voor haar rol in Veronica Mars. In 2006 werd Kristen verkozen door PETA tot meest sexy vegetariër van de wereld.

Afgeleide namen: Chris, Christiaan, Cristian, Cristiana, Christine, Kris, Kristiaan, Kristien, Kristina, Tina, Tini

Geboortekaartjes met de naam Kristen

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Kristen. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Kristen of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Kristen kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Kristen of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

kirsten   23 Nov 2010
ik vind mijn naam héééééééél mooi

kirsten   11 Oct 2009
mijn naam is niet grieks maar het staat hier wel


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455