Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Kiran

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Hindoestaans

Betekenis Kiran: Kiran is een Hindoestaanse jongensnaam met als betekenis "lichtstraal".

Bekende naamdragers

Kiran Bechan (1982) is een Nederlandse voetballer van Hindoestaanse afkomst. Hij speelde bij Ajax, Sparta Rotterdam, FC Groningen en FC Den Bosch. In 2007 tekende Kiran met het Spaanse Hércules CF een 2-jarig contract tekende, maar zijn contract werd voortijdig ontbonden.

Afgeleide namen: Kieron, Kirian, Kyran

Geboortekaartjes met de naam Kiran

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Kiran. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Kiran of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Kiran kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Kiran of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

kiran    02 Oct 2012
ik ben kiran en kom uit pakistan

H.Schenk   20 Mar 2011
Onze dochter is vandaag om 6.30u. bevallen van haar derde zoon, Kirian. Zij vertelde dat het lichtstraal betekende.Dat heeft het mannentje helemaal waargemaakt. Met een perswee kwam hij zéér voorspoedig op 20 maart op een zondag in deze wereld.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455