Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Kiana

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Amerikaans

Betekenis Kiana: Kiana is mogelijk afgeleid van de Hawaiiaanse naam Keanu, met als betekenis "koele bergbries". Mogelijk houdt Kiana verband met Anna, met als betekenis "de lieflijke".

Bekende naamdragers

Kiana (1981) is de artiestennaam van de Nederlandse zangeres Anika Bostelaar. Kiana was lid van de voormalige Britse popgroep Girl Thing. In 2007 bracht Kiana haar debuutsingel King Of The Dancefloor uit.

Afgeleide namen: Ciana, Keano, Keanu, Keena, Kiane, Kianey, Kiani, Kianna

Geboortekaartjes met de naam Kiana

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Kiana. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Kiana of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Kiana kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Kiana of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

kiana   11 Jan 2015
Ik vind Kiana ook een leuke naam en ben er blij mee en inderdaad je hoortbde naam ook niet vaak

kiana   21 May 2013
ik vind het een heele mooie naam en ze zegen soms tegen mij kiana pyama

Caroline   21 Jul 2012
binnen een weekje weten we of we een jongen of een meisje kunnen verwachten.. Als ons kindje een meisje is, dan noemen we haar Kiana ik vind het een leuke naam, niet te moeilijk of te speciaal en je hoort hem al zeker niet vaak.

kiana   26 Nov 2010
ik vind het een heele mooie naam wand ik noem zelf zo maar soms zeggen ze kiana banana maar ik zelf vind het een mooie naam en trek je daar maar niets van aan wand dan moeten ze zeggen dat ze zelf en lelijke naam hebben en echt neem zo een docter daaaaaaaaaaaaaaag


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455