Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Keith

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Schots

Betekenis Keith: Keith is een Schotse voornaam met als betekenis "woud".

Bekende naamdragers

Keith Carradine (1949) is een Amerikaanse acteur. Keith speelde vanaf 1971 in meer dan 55 films en 30 televisiefilms. Keith was ook te zien in een videoclip van Madonna en in reclamespotjes voor Pizza Hut. Keith is ook actief als zanger. Voor zijn nummer I'm Easy, uit de film Nashville, kreeg hij een Academy Award en een Golden Globe.

Keith Richards (1943) is een Engelse muzikant en stichtend lid van de Engelse rockband The Rolling Stones. Keith schreef voor deze band zelf enkele liedjes, waaronder Satisfaction, Paint It, Black, Angie en Jumping Jack Flash. In 1988 begon Keith een solocarrière, met zijn band, The Expensive Winos. Keith heeft ook een rol gespeeld als Kapitein Teague in de film Pirates Of The Caribbean: At World's End.

Afgeleide namen: Kit, Kitt, Ketti, Kiet

Geboortekaartjes met de naam Keith

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Keith. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Keith of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Keith kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Keith of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455