Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Kay

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Fries

Betekenis Kay: Kay is een Friese vleivorm, die mogelijk afgeleid is van Corneel, met als betekenis "de gehoornde" of Nicolaas, met als betekenis "overwinnaar van het volk".

Bekende naamdragers

Kay Panabaker (1990) is een Amerikaans actrice. Eerst speelde ze gatsrollen in verscheidene televisieseries, waaronder 7th Heaven, ER, The Brothers Garcia en CSI: Crime Scene Investigation. Kay kreeg haar eerste vaste rol als Nikki Westerly in de tienerserie Summerland. Daarna speelde ze in de films Life Is Ruff en Read It and Weep.

Afgeleide namen: Kaaj, Kai, Kaj, Kaja

Geboortekaartjes met de naam Kay

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Kay. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Kay of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Kay kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Kay of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455