Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Katie

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Grieks

Betekenis Katie: De meisjesnaam Kaatje is afgeleid van Catharina dat waarschijnlijk "rein" of "zuiver" betekent.

Bekende naamdragers

Katie Melua (1984) is een Britse zangeres en muzikante. In 2003 werd Katie ontdekt door de zanger Mike Batt tijdens een showcase. In 2003 bracht Katie haar eerst album Call Off The Search uit. In 2005 speelde ze samen met de overgebleven leden van de Britse rockband Queen het lied Too Much Love Will Kill You tijdens aan een anti-AIDS-concert in Zuid-Afrika.

Katie Holmes (1978) is een Amerikaans actrice. Katie werd bekend door haar rol als Joey Potter in de Amerikaanse tienerserie Dawson's Creek. Katie speelde in films, waaronder Disturbing Behavior, Teaching Mrs. Tingle, Wonder Boys en The Gift. In 2006 huwde ze met de 16 jaar oudere Tom Cruise.

Afgeleide namen: Ka, Kaat, Kaatje, Kate, Katey, Kathy, Katia, Kato, Katy

Geboortekaartjes met de naam Katie

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Katie. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Katie of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Katie kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Katie of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455