Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Kane

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Iers

Betekenis Kane: Kane is een Ierse jongensnaam met als betekenis "de kleine strijder". Kane is ook een Japanse naam met als betekenis "geld" of "verzamelen".

Bekende naamdragers

Kane (1998) is een Nederlandse rockband die bestaat uit Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen. In 1999 brak de groep door met Where Do I Go Now. Ook het tweede album So Glad You Made It werd een succes. In 2005 trad Kane voor 30.000 fans tijdens een openluchtconcert op het strand van Almere. In 2008 bracht Kane het album Everything You Want uit, waarop de band met elektronische muziek experimenteerde.

Afgeleide namen: Cain, Caine, Kain, Kaine, Kayne, Keane

Geboortekaartjes met de naam Kane

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Kane. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Kane of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Kane kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Kane of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

novaken   24 Sep 2011
10/10/09 is onze Kane geboren alleen maar positieve reacties op zijn naam ,heel cool en stoer en zo is hij ook.

p kurstjens   16 Jul 2011
onze zoon heet ook Kane,een super naam toch? hij is geboren op 29-10-09 .reactie,s waren en zijn positief.

IJ   03 Dec 2010
Onze zoon heet Kane!!! Wij hebben alleen nog maar positieve reacties gekregen op deze stoere naam!!!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455