Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Justin

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Justin: Justin is afgeleid van het Latijnse iustus dat "rechtvaardig" betekent. In het oude Rome was rechtvaardigheid een belangrijke deugt.

Bekende naamdragers

Justin Timberlake (1981) is een Amerikaanse popzanger en acteur. Justin werd bekend als lid van de boyband NSYNC. Vanaf 2002 begon hij solo op te treden en bracht hij zijn eerste album Justified uit. Justin maakt steeds nummers om op te dansen. Als acteur heeft Justin enkele kleine rollen gespeeld. In 2004 veroorzaakt Justin heel wat commotie in de VS toen hij tijdens een Super Bowl aan de kleding van Jackson trok waarbij een borst werd onthuld. Justin Timberlake heeft een relatie gehad met popzangeres Britney Spears.

Justin Hayward (1946) is een Brits componist, zanger en gitarist, bekend als lid van de Moody Blues. Vooral zijn composities Nights in White Satin en Tuesday Afternoon werden grote hits. Justin Hayward maakte ook twee nummers van het album Jeff Wayne's Musical Version of The War of the Worlds.

Justin Long (1978) is een Amerikaans acteur die vooralt bekend is van zijn rollen in de films Waiting..., Accepted, Dodgeball en Die Hard 4. Hij was ook regelmatig te zien als Warren in de televisieserie Ed. In de VS is Justin Long bekend van zijn rollen in reclamefilmpjes van Apple.

Afgeleide namen: Joost, Justinian, Justine, Justinus, Justus, Stien

Geboortekaartjes met de naam Justin

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Justin. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Justin of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Justin kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Justin of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Youka   02 Apr 2013
Hoi, ik ben youka, ik vind Justin bieber lekker, hij is sexy, ooit ga ik met hem trouwen. kusje, Youka

Justin   02 Apr 2013
ik vind de naam justin egt lekker,

jbfan   24 Apr 2011
justin bieberĀ“s concert 27 maart in ahoy was the best day x

ashley   12 Sep 2010
justin is een mooie naam er moet daar niks aan verandert worden

Ellen   10 Jun 2010
waarom staat Justin Bieber er niet bij ,,?


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455