Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Josefine

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Josefine: De meisjesnaam Josefine is een variant van de Hebreeuwse naam Jozef, met als betekenis "de toegevoegde".

Bekende naamdragers

Josefine van Asdonk (1974) is een Nederlandse actrice en presentatrice. Op haar vijftiende maakte Josefine haar televisiedebuut in de jeugdopera De Naam Van De Maan, maar ze werd vooral bekend als Irene Verweijden in de soap Goudkust. In 2000 stopte ze hiermee en ging spelen in de comedy De Gararge. Josefine presenteerde programma's op Fox Kids en Kindernet.

Afgeleide namen: Jeff, Jeff, Jefke, Jesse, Sjef, Josefina, Josefien, Josefiene, Joseph, Jozef, Jos, Josje, Jos├ęphine, Phine, Fien, Fine

Geboortekaartjes met de naam Josefine

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Josefine. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Josefine of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Josefine kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Josefine of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455