Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Jonah

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Grieks

Betekenis Jonah: Jonah betekent letterlijk "duif".

Bekende naamdragers

Jonah Kahn (1971) is een Nederlands tafeltennisser die in 1996 samen met Merijn de Bruin Nederlands kampioen werd in dubbelspel. Een jaar later win hij de Nederlandse titel in het gemengd dubbel met Melisa Muller. Jonah Kahn werkt als sportpsycholoog en is eindredacteur voor dagblad Trouw.

Geboortekaartjes met de naam Jonah

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Jonah. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Jonah of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Jonah kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Jonah of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

mama van Jona   18 Oct 2009
Wij wilden een naam die niet veel voorkomt en kwamen zo bij Jona terecht. Toeval of niet? de dag dat wij de naam uitkozen werden wij rondom ons huis achtervolgd door een duif... (Jona is in het hebreeuws duif en niet zoals hier staat grieks voor druif...) Nog steeds zijn we erg blij met de keuze voor zijn naam.

Jona    29 Sep 2009
Ik,noem eigenlijk Jona maar daaruit kon ik niet kiezen. Hopelijk bestaan er nog Jonaatjes


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455