Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Joelle

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Joëlle: De meisjesnaam Joëlle betekent "Jahweh is God".

Bekende naamdragers

Joëlle Milquet (1961) is een Belgische politica van de Franstalige christendemocratisch partij cdH. Sinds 2003 is zij hiervan partijvoorzitter. Vanaf 2008 is Joëlle vicepremier en minister van Werk en Gelijke Kansen. Wegens haar harde houding tegenover een mogelijke staatshervorming kreeg ze in de Vlaamse pers de bijnaam Madame Non. Joëlle Milquet is gehuwd en heeft vier kinderen: Raphaël, Laura, Sacha en Clara.

Afgeleide namen: Joe, Joel, Joël, Joela, Joell, Joelle, Yoel

Geboortekaartjes met de naam Joëlle

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Joëlle. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Joëlle of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Joëlle kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Joëlle of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Joelle   19 Jul 2014
leuk hoor

Joëlle Temmerman    10 Jun 2011
Tof om te weten

Joelle   09 Nov 2010
Ik noem joelle en vind het persoonlijk een mooie naam. Ik ondervind echter wel dat de mensen meestal denken dat het een jongensnaam is. Joelle wordt namelijk ook voor een jongen gebruikt, maar dan wordt het alsvolgt geschreven Joël.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455