Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Joël

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Joel: Joel is een Hebreeuwse jongensnaam met als betekenis "God is de Heer".

Bekende naamdragers

Joel Murray (1963) is een Amerikaans acteur, die vooral bekend is als Pete Cavanaugh in de televisieserie Dharma & Greg en als Danny Fitz in de televisieserie Still Standing.

Joël Smets (1969) is een Belgische motorcrosser. Bij de uitreiking van de Sportpersoonlijkheid 2005 kreeg Joël een Lifetime Achievement Award. Hij werd 5 keer Wereldkampioen en 6 keer Belgisch Kampioen. Joël won in totaal 57 GP-titels.

Afgeleide namen: Joell, Yoel

Geboortekaartjes met de naam Joel

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Joel. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Joel of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Joel kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Joel of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Joël   06 Mar 2011
Nou Joël is gewoon een hele veel voorkomende naam en dat zie je vooral aan al deze coole reacties hier Ik ben gwn echt veat blij metmijn naam ='D jottem


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455