Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Jim

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Jim: Jim is een Engelse jongensnaam, afgeleid van Jacob, met als betekenis "beschermer".

Bekende naamdragers

Jim Bakkum (1987) is een Nederlandse zanger en acteur die bekend werd als deelnemer aan de talentenjacht Idols in 2002/2003. In 2004 won Jim de TMF Award voor Best Aanstormend Talent.

Jim de Groot (1972) is een Nederlandse acteur en artiest. Jim is een zoon van de Nederlandse artiest Boudewijn de Groot. Als acteur was onder meer te zien in de televisieseries Spijkerhoek, Baantjer, Spangen, Keyzer en De Boer Advocaten en Koppels. Hij is zanger en gitarist van de bands Babyface Armstrong en De Legend.

Afgeleide namen: Jimi, Jimmie, Jimmy

Geboortekaartjes met de naam Jim

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Jim. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Jim of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Jim kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Jim of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455