Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Jikke

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Jikke: De meisjesnaam Jikke is afgeleid van Jakob, met als waarschijnlijke betekenis "hij die de hiel" greep of "beschermer".

Afgeleide namen: Cobie, Coos, Jaap, Jacob, Jacoba, Jacobus, Jacques, Jenny, Jikkemien, Jop, Ko, Kobus, Koos

Geboortekaartjes met de naam Jikke

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Jikke. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Jikke of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Jikke kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Jikke of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

jikke   05 Feb 2016
Jikke is vaak de naam van een Waterman EEN REBEL MET EEN GROOT HARD EEN GEBOREN LIJDER DIE STAAT VOOR VREDEN VRIJHEID EN VRIENDSCHAP EEN DIPLOMATIEKE CHARISMATISCHE CREATIEVE SPORTIEVE BESCHERMER VRIEND

jilke   03 Oct 2013
Ik heet wel jilke

jikke   29 Jan 2013
superieure jongens naam en een beetje van vrouwen

jikke   31 Dec 2010
een super naam!! ps. het kan ook bij jongens gebruikt worden!

jikke   31 Dec 2010
maar op een andere site stond dat het uit zeeland(nl) komt dat was afgelijd van jikkemien en die van mij komt uit het fries... dus ja dat kan ook!!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455