Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Jermaine

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Jermaine: Jermaine is variant van Germain, met als betekenis "broer".

Bekende naamdragers

Jermaine Jackson (1954) is een Amerikaanse zanger en basgitarist. Hij is vooral bekend als de broer van Michael Jackson. Jermaine was één van de leden van The Jackson 5, maar verliet deze groep omdat hij getrouwd was met de dochter van de eigenaar van Motown. Zijn grootste hit als solozanger was het lied When The Rain Begins To Fall. In 1989 bekeerde Jermaine zich tot de islam en nam de naam Muhammed Abdul-Aziz aan.

Jermaine Sedoc (1977) is een Nederlandse atleet, die gespecialiseerd is in het hink-stap-springen. In 2000 werd Jermaine Nederlands kampioen in deze discipline met een sprong van 15,51 m.

Afgeleide namen: Germain, Germaine, Jermain, Jermane, Jermano, Jermin, Jermyn

Geboortekaartjes met de naam Jermaine

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Jermaine. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Jermaine of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Jermaine kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Jermaine of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455