Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Jerko

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Fries

Betekenis Jerko: Jerko is afgeleid van de Friese naam Jerre, dat "leger" betekent.

Bekende naamdragers

Jerko Leko (1980) is een Kroatische voetballer die vanaf 2007 speelde voor de Franse eersteklasser AS Monaco. Daarvoor speelde Jerko voor Dinamo Zagreb en Dynamo Kiev. In 2002 werd hij in Kroatiƫ verkozen tot Man van de Match.

Jerko Bozikovic (1976) Jerko is expert op het gebied van emotionele intelligentie, body language en zelfbeeld. Hij studeerde communicatie-technieken en is een geboren spreker, trainer en coach die wereldwijd seminaries geeft over persoonlijk bewustzijn. In 2007 was Jerko Bozikovic coach van Valerie De Booser tijdens het dansprogramma Sterren op de Dansvloer.

Afgeleide namen: Jerco, Jerre, Jerry, Yerko

Geboortekaartjes met de naam Jerko

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Jerko. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Jerko of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Jerko kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Jerko of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Jerko   29 May 2019
Hahahah toffe betekenis

jerko   26 Nov 2016
ik ben ook jerko

jerko   03 Oct 2009
tis e bere schone name want ik heet zelf jerko

mlmmmm   21 May 2009
mmmmmmmmmm


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455