Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Jenna

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Jenna: Jenna is een vrouwelijk variant van Johannes, met als betekenis "Jahweh is genadig".

Bekende naamdragers

Jenna McCorkell (1986) is een Brits kunstschaatster, die Brits kampioene was van 2002-2005 en 2007-2009. In 2008 huwde ze met de Belgische kunstschaatser Kevin Van der Perren.

Jenna Boyd (1993) is een Amerikaanse actrice. Ze werd bekend bij het grote publiek na haar rol in de film The Missing. Andere films waarin ze speelde zijn Former Child Star en The Sisterhood of the Traveling Pants. Jenna's hobby's zijn schaatsen en gitaarspelen.

Jenna Vanlommel (1985) is een Vlaams actrice, die op televisie bekend werd als Tien Smolders uit de Ketnet-soap Spring. Jenna werkt bij het Kids Power Team dat shows voor kinderen brengt.

Jenna Bush (1981) is de dochter van voormalig Amerikaanse president George W. Bush is. Jenna kwam ooit in het nieuws toen ze samen met haar zus met sterke drank en een valse identiteitskaart in een restaurant probeerden binnen te komen en betrapt werden.

Afgeleide namen: Jan, Janne, Jannes, Janus, Jeanne, Jens, Jane, Janna, Janny, Janet, Janneke

Geboortekaartjes met de naam Jenna

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Jenna. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Jenna of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Jenna kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Jenna of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Jenna   17 Mar 2017
Hoi jenna ik ben je naamgenoot

Patricia   31 Oct 2014
Mijn dochter noemt Jenna, ik heb altijd geweten dat dit "kleine vogel" of "paradijs"betekend.

jenna   17 Apr 2013
hoi, ikzelf heet jenna en ik vind het een fantastische naam! ik ben nog nooit een naamgenoot tegengekomen. zou het wel leuk vinden trouwens


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455