Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Jay

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Amerikaans

Betekenis Jay: Waarschijnlijk staat de naam Jay voor de uitgesproken beginletter "J". Jay kan ook afgeleid zijn van het Latijnse gaius, dat "gelukkig" betekent. J

Bekende naamdragers

Jay Sean (1979) is een Britse R&B-zanger. Jay won verschillende erkenningen, waaronder een UK Asian Music, Beste Album (2005), DesiHits Artiest van het jaar Award (2008) en de MTV Russia Music Awards (2008).

Jay Leno (1950) is een Amerikaanse komiek van Italiaanse en Schotse afkomst, die vooral bekend is als presentator van de The Tonight Show op NBC. Op de 50e verjaardagsaflevering van The Tonight Show maakte Jay bekend in 2009 te willen stoppen als presentator van de The Tonight Show.

Afgeleide namen: ae, Jai, Jaye, Jeh

Geboortekaartjes met de naam Jay

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Jay. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Jay of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Jay kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Jay of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455