Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Jérémy

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Jeremy: Jeremy is een Hebreeuwse naam met als waarschijnlijke betekenis "God verheerlijkt".

Bekende naamdragers

Jeremy Clarkson (1960) is een Britse televisiepresentator, die ervoor bekend is om voor zijn mening uit te komen. In 1989 begon hij met het presenteren van het programma Top Gear.

Jeremy Irons (1948) is een Engels acteur, die in 1991 een Academy Award voor zijn hoofdrol in Reversal of Fortune. Hij is bekend voor zijn rollen in de films The Great War, The Shaping of the 20th Century , Elizabeth I en Reversal Of Fortune. Jeremy sprak de stem in van Scar in de film de Lion King.

Jeremy Piven (1965) is een Amerikaanse acteur die drie Emmy Awards kreeg voor zijn rol in Entourage. Hij speelde in heel wat Hollywoodfilms en is ook te zien in de televisieserie Entourage.

Afgeleide namen: Jem, Jemmie, Jemmy, Jeramie, Jeramy, Jere, Jeremi, Jeremia, Jeremie, Jeremiah, Jeremias, Jérémie, Jeremine, Jerry

Geboortekaartjes met de naam Jeremy

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Jeremy. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Jeremy of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!



Reacties

Reacties in verband met de voornaam Jeremy kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Jeremy of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455