Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Isabella

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Isabella: Isabella is een variant van Elisabeth, met als betekenis "God is mijn eed" of "God is mijn getuigenis".

Bekende naamdragers

Isabella Rossellini (1952) is een Italiaanse actrice en model, die haar eigen parfum heeft, genaamd Isabella. Van 2004 tot 2005 speelde Isabella de rol van Sydney Bristow in de Amerikaanse televisieserie Alias als Katya Derevko.

Isabella van Spanje (1566-1633) was van 1598 tot 1621 vorstin van Oostenrijk. Na die periode was ze 1633 landvoogdes van de Zuidelijke Nederlanden. Isabella was een dochter van koning Filips II en Elisabeth van Valois.

Afgeleide namen: Betje, Betsie, Bettie, Bettina, Betty, Elice, Elisa, Ella, Els, Elsa, Else, Elise, Eliso, Elsa, Elza, Isa, Isabeli, Isabel, Isabell, Isabeau, Iza, Lies, Liesbet, Lisa, Lisetta

Geboortekaartjes met de naam Isabella

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Isabella. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Isabella of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Isabella kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Isabella of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Isabella   06 Jan 2013
mooiste naam eveer en trouwens waar is Bella?


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455