Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Hayden

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Hayden: Hayden is een Engelse jongensnaam, afgeleid van de plaatsnaam Hayden, met als betekenis "vallei met hooi".

Bekende naamdragers

Hayden Panettiere (1989) is een Amerikaans actrice en zangeres.Als baby was Hayden al te zien in reclames en vanaf 1994 kreeg ze vaste rollen in soaps, waaronder One Life To Live en Guiding Light. Hayden is vooral bekend door haar rol als Claire Bennet in de televisieserie Heroes. In 1999 werd ze was genomineerd voor een Grammy voor Best Spoken Word Album for Children voor A Bugs Life Read Along.

Afgeleide namen: Haden, Haydan, Haydn

Geboortekaartjes met de naam Hayden

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Hayden. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Hayden of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Hayden kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Hayden of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455