Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Gloria

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Gloria: Gloria betekent "glorie" of "room".

Bekende naamdragers

Gloria Estefan (1957) is de artiestennaam van Gloria María Milagrosa Fajardo García, een Amerikaanse zangeres van Cubaanse afkomst. Ze wordt beschouwd ls een van de meest succesvolle Latijns-Amerikaanse zangeres aller tijden. Gloria won vijf Grammy's.

Gloria Swanson (1899-1983) was een Amerikaans actrice uit de tijd van de stomme film. Gloria huwde met zeven mannen en had een romance met Joseph Kennedy, de vader van de latere president John F. Kennedy, die haar films The Love of Sunya en Queen Kelly financierde.

Gloria Gaynor (1949) is een Amerikaans zangeres die vooral bekend is voor haar nummer I Will Survive en Never Can Say Goodbye.

Afgeleide namen: Glaura, Glora, Glorea, Gloree, Glori, Gloriana, Gloriane, Glorianne, Glorie, Glorria, Glory, Glorya, Gloryan, Gloryann, Gloryanne

Geboortekaartjes met de naam Gloria

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Gloria. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Gloria of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Gloria kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Gloria of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455