Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Giovanni

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Giovanni: Giovanni is een variant van Johannes, met als betekenis "Jahew is genadig" betekent.

Bekende naamdragers

Giovanni Silva de Oliveira (1972) is een Braziliaans profvoetballer, die als aanvallende middenvelder speelt bij het Braziliaanse Mogi Mirim Esporte Clube. Daarvoor speelde Giovanni bij Santos FC, FC Barcelona en Olympiakos Piraeus. Giovanni speelde 19 interlands met het Braziliaans nationaal elftal.

Giovanni Bellini (1430-1516) is een kunstschilder uit de Italiaanse renaissance die wordt beschouwd als de voorloper van het Venetiaanse School. Giovanni wordt beschouwd als een van de belangrijkste landschapsschilder van de vroege renaissance.

Afgeleide namen: Geovani, Geovanni, Giovan, Giovanno, Hanna, Hannes, Hans, Jan, Jana, Jane, Janeke, Janie, Janiek, Janne, Jannes, Jantje, Johanna, Johannes, Joop, Jovanni

Geboortekaartjes met de naam Giovanni

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Giovanni. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Giovanni of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Giovanni kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Giovanni of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

elien   18 Feb 2011
giovanni ikhou van je ik zie u dood graag sgatj xxxx hvj ly hjg zjg

anoniem   05 Nov 2010
Ik vind Giovanni echt een super mooie naam! Als ik ooit een zoon krijg noem ik hem Giovanni!

Giovanni   03 Jun 2010
Respect ;d


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455