Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Fiene

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Fiene: De meisjesnaam Fieke is afgeleid van Jozef (Josefieke), met als betekenis "Jahweh voege toe".

Afgeleide namen: Fieke, Fien, Fientje, Josefien

Geboortekaartjes met de naam Fiene

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Fiene. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Fiene of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Fiene kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Fiene of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

J   03 Mar 2013
Fiene is mijn achternaam.. sinds Oerlemans hun kind de naam Fiene hebben gegeven doen steeds meer mensen dit. Als voornaam is dit echt geen leuke naam vooral voor meiden.. dat mensen dat niet beseffen is echt wonder.

Papa van Fiene   03 Mar 2012
Onze tweede dochter heet Fiene, geboren op 4/1/2010. Blijkbaar zit de naam in de lift, onlangs ook gebruikt in de serie thuis op televisie...net als de naam van onze andere dochter, Jana.

Mama van fiene   12 Jan 2011
Ons dochtertje is in augustus 2010 geboren en heet fiene. We hebben veel leuk reacties gehad en horen de naam nu steeds vaker om ons heen terwijl wij dachten dat hij hier in brabant nog vrij uniek was.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455