Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Felicity

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Felicity: De meisjesnaam Felicia is afgeleid van het Latijns felix, met als betekenis "de gelukkige".

Bekende naamdragers

Felicity Huffman (1962) is een Amerikaanse actrice, die vooral bekend voor haar rollen in Desperate Housewives, The West Wing en Frasier. Felicity is getrouwd met de acteur William Macy en samen hebben ze twee kinderen: Sofia Grace en Georgia Grace. Voor haar rol als transseksueel in Transamerica ontving ze Golden Globe Awards en voor haar rol van Lynette Scavo in Desperate Housewives kreeg ze een Emmy Award.

Felicity Kendal (1946) is een Britse actrice, bekend voor haar rol als Rosemary Boxer in Rosemary & Thyme. Felicity maakte haar filmdebuut in 1965 met de film Shakespeare Wallah.

Afgeleide namen: Felice, Félice, Feliciaan, Felicia, Félicia, Félicien, Félicité, Felien, Felisa, Felix

Geboortekaartjes met de naam Felicity

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Felicity. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Felicity of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Felicity kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Felicity of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455