Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Faris

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Arabisch

Betekenis Faris: Faris is een Arabische jongensnaam, met als betekenis "de ruiter".

Bekende naamdragers

Faris Al-Sultan (1978) is een Duits professioneel triatleet, die viervoudige Nationaal kampioen werd. Faris won verschillende Ironmans, waaronder in 2005 de Ironman Hawaï. In 2004 en 2006 werd hij derde bij deze wedstrijd.

Faris Haroun (1985) is een Belgisch voetballer, die speelt als aanvallende middenvelder bij Germinal Beerschot. Daarvoor speelde Faris bij SC Jette RWDM en Racing Genk. In 2008 maakte hij als speler van Jonge tijdens de Olympische Zomerspelen een doelpunt in de groepsfase tegen Nieuw-Zeeland.

Afgeleide namen: Fariss, Farris

Geboortekaartjes met de naam Faris

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Faris. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Faris of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Faris kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Faris of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Oumaima   28 Dec 2013
Mijn zoon heet Fares is echt een prachtige naam.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455