Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Faith

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Faith: Faith is een Engels woord dat letterlijk "geloof" betekent.

Bekende naamdragers

Faith Hill (1967) is een Amerikaanse countryzangeres. Faith is niet enkel bekend voor haar muziek maar ook voor haar huwelijk met countryzanger Tim McGraw. Haar zangtalent werd per toeval ontdekt toen ze werkte als secretaresse bij een platenmaatschappij en in zichzelf aan het zingen was. In 1993 verscheen haar debuutalbum, Take Me As I Am, waarvan de single Wild One naar de nummer 1-positie van de country-hitlijst steeg. In 1999 richtte Faith zich meer op het brede poppubliek met de lancering van het album Breathe., waarvoor ze enkele Grammy's ontving.

Faith Evans (1973) is een Amerikaans zangeres. Haar debuutalbum Faith wordt beschouwd als een klassieker binnen het Amerikaanse hip-hop soul genre. In 1997 scoorde Faith samen met Puff Daddy & 112 een wereldwijde hit met het nummer I'll Be Missing You, een eerbetoon aan haar overleden man en bekende rapper The Notorious B.I.G.

Afgeleide namen: Faithe, Fay, Faye, Fayth, Faythe

Geboortekaartjes met de naam Faith

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Faith. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Faith of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Faith kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Faith of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455