Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Fabio

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Fabio: Fabio is afgeleid van de latijnse naam Fabianus, met als betekenis "bonenkweker".

Bekende naamdragers

Fabio Baldato (1968) is een Italiaans wielrenner die verschillende etappeoverwinningen won in zowel Tour, Giro als Vuelta en andere etappekoersen. In 1998 won Fabio zijn enige grote eendagswedstrijd, namelijk Rund Um Den Henninger-Turm.

Geboortekaartjes met de naam Fabio

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Fabio. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Fabio of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Fabio kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Fabio of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

fabio   22 Nov 2011
was de twintigste paus van de Rooms-katholieke Kerk. Hij werd volgens de legende gekozen door een op zijn hoofd landende, oplichtende duif. Aldus werd hij in 236 tot paus gekozen als opvolger vsn Anterus, hoewel hij noch een bekend persoon, noch een inwoner van Rome was.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455