Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Fabienne

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Fabienne: De meisjesnaam Fabienne is waarschijnlijk afgeleid van het Latijns faba, met als betekenis "bonenkweker". Een andere verklaring is "afkomstig uit de stad Fabiae".

Bekende naamdragers

Fabienne de Vries (1974) is een Nederlandse presentatrice. Fabienne presenteerde bij The Music Factory het magazineprogramma Toute Fabienne en de Clipparade. Op RTL4 was Fabienne te zien inYour Big Break en bij Yorin presenteerde ze Wannahaves.

Fabienne Suter (1985) is een Zwitserse skiester die verschillende Worldcups won, waarvan haar eerste in 2008 in Sestriere in de discipline Super-G.

Afgeleide namen: Fabe, Fabia, Fabian, Fabiana, Fabianne, Fabianus, Fabien, Fabio, Fabiola, Fabius

Geboortekaartjes met de naam Fabienne

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Fabienne. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Fabienne of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Fabienne kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Fabienne of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Fabienne   08 Oct 2013
leuke naam! maar waarom kan ik niet op internet vinden hoeveel baby`s mijn naam ook hebben? ik vind mijn naam leuker dan leuk. ik raadhet je aan!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455