Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Ewan

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Ewan: Ewan is een Engelse jongensnaam, met als betekenis "jonge strijder".

Bekende naamdragers

Ewan Gordon McGregor (1971) is een Schots acteur die werd genomineerd voor een Golden Globe voor zijn rol in Moulin Rouge!. Meer dan tien andere filmprijzen werden hem daadwerkelijk toegekend, waaronder verschillende Empire Awards, een European Film Award en een Satellite Award. Na zijn opleiding in de beroemde Guildhall School of Music and Drama speelde hij eerst in enkele Engelse televisieseries, waaronder Lipstick On Your Collar. Hij werd vooral bekend door zijn rollen in de drie laatste Star Wars-films.

Geboortekaartjes met de naam Ewan

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Ewan. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Ewan of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Ewan kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Ewan of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455