Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Estelle

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Estelle: Estelle is afgeleid van Stella met als betekenis "ster".

Bekende naamdragers

Estelle Swaray (1980) is een Britse hiphop zangeres. Estelle scoorde in Nederland een hit met het nummer Why Go. In 2008 bracht ze in New York het succesvolle album Shine uit.

Estelle Getty (1923-2008) was een Amerikaanse actrice die bekend is voor haar rol van Sophia Petrillo in de komische televisieserie The Golden Girls. Estelle Getty speelde daarvoor in Team-Mates, Tootsie en Mask. Vanaf 2000 verscheen Estelle niet meer in het openbaar, nadat bekend werd dat ze leed aan de ziekte van Parkinson.

Afgeleide namen: Estella

Geboortekaartjes met de naam Estelle

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Estelle. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Estelle of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Estelle kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Estelle of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Esthelle.timmerhuis   19 Oct 2013
mooie naan vind ik mijn mening.

Eva   11 Nov 2009
Estelle is mijn zu ... ze houdt van de zangerses Estelle Ze laat het zien aan haar neven en dan denken zij dat dat hun nicht is


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455