Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Ennio

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Italiaans

Betekenis Ennio: Ennio is een Italiaanse variant van Aeneas, met als betekenis "loven".

Bekende naamdragers

Ennio Morricone (1928) is een Italiaanse componist die de muziek componeerde voor ruim 500 films en televisieseries. Al op zesjarige leeftijd begon Ennio muziek te componeren. Ennio componeerde ook popsongs voor bekende zangers, zoals Paul Anka, Mireille Mathieu en Mina. Zijn bekendste filmcomposities waren voor de films For A Few Dollars More, The Good, The Bad & The Ugly, Once Upon A Time In The West, The Untouchables, Fateless en Baaria. Ennio werd vijf keer genomineerd voor een Oscar maar won nooit.

Geboortekaartjes met de naam Ennio

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Ennio. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Ennio of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Ennio kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Ennio of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

tommy vdb   25 Apr 2019
ik rook graag van die goei lange sigarette


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455