Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Eden

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Eden: De naam Eden heeft als betekenis "zalig paradijs". Eden was in de bijbel de naam van de paradijselijke tuin van Adam en Eva.

Bekende naamdragers

Eden Hazard (1991) is een Belgisch voetballer die speelt voor het Franse Lille OSC. Eden wordt beschouwd als één van de grootste voetbaltalenten in België. Eden werd hij verkozen tot beste jongere in de Franse Ligue 1 van het seizoen 2008-2009. Tijdens de voorrondes voor het EK onder 19 jaar in 2009 scoorde hij vier doelpunten in de wedstrijden.

Afgeleide namen: Eda, Edan, Ede, Edin, Edinia, Edina, Edine

Geboortekaartjes met de naam Eden

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Eden. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Eden of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Eden kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Eden of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455