Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Donna

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Italiaans

Betekenis Donna: De meisjesnaam Donna betekent "dame".

Bekende naamdragers

Donna Summer (1948) is een Amerikaanse zangeres en songwriter. Donna is vooral bekend als discokoningin uit de jaren zeventig. In 1974 scoorde ze haar eerste grote internationale hit met het liedje The Hostage. In Nederland en België breekt ze door met het liedje Lady of the Night. Andere bekende liedjes van Donna zijn Love To Love You Baby, Could It Be Magic en Down Deep Inside. Donna heeft 5 Grammy Awards gewonnen en heeft een eigen ster op de Walk of Fame. Donna heeft drie dochters: Mimi, Brooklyn en Amanda.

Afgeleide namen: Donia, Donnaé, Donnalee, Donnée, Donnie, Donny, Donya

Geboortekaartjes met de naam Donna

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Donna. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Donna of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Donna kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Donna of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Donna 6-10-1998   04 Nov 2012
hoi hoi ik ben Donna


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455