Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Domien

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Domien: Domien is afgeleid van Dominicus en heeft als betekenis "toebehorend aan de Heer" of "geboren op de dag des Heren".

Bekende naamdragers

Domien Verschuuren (1988) is een radio-dj voor BNN op 3FM, waar hij het programma @Work presenteert. In 2002 begon Domien programma's te maken voor internetradio's. In 2004 kon hij voor Radio E-FM kreeg Verschuuren zijn eigen wekelijkse avondprogramma. Vanaf 2006 is Domien te horen op de landelijke publieke radiozender 3FM waar hij het nachtprogramma Domien en wekelijkse programma Ekstra Weekend verzorgde. In 2007 won Domien de Marconi-award voor beste aanstormend talent en in 2010 won hij de 3FM Annual Bowling Competition.

Afgeleide namen: Dominic, Domenique, Domingo, Dominicus, Dominiek, Dominik, Dominika, Dominique

Geboortekaartjes met de naam Domien

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Domien. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Domien of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Domien kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Domien of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

M. De Wit   12 Jun 2016
Het geboortekaatje van mijn kleindochter


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455