Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Delano

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Frans

Betekenis Delano: Delano is afgeleid van de Franse familienaam Delanoen met als bertekenis "afkomstig uit een van vochtig land".

Bekende naamdragers

Delano Limaheluw (1984) is een Nederlandse Radio-dj, Sportjournalist en acteur. Delano begon zijn radiocarrière bij jongerenzender FunX. Verder presenteert hij op de radio voor de Nederlandse Programma Stichting en Lijn5. In 2008 richtte Delano zijn eigen mediabedrijf op en maakt vooral sportdocumentaires. In 2009 was hij te zien in de film De Punt, die gaat over de tweede Molukse treinkaping.

Afgeleide namen: Delana, Delany

Geboortekaartjes met de naam Delano

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Delano. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Delano of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Delano kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Delano of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

rihanna   29 Nov 2012
goedè

delano   13 Apr 2011
mijn naam is amerekaans


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455