Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Dejan

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Slavisch

Betekenis Dejan: Dejan is een Slavische variant van Andreas, met als betekenis "de dappere".

Bekende naamdragers

Dejan Pikula (1969) is een schaker uit Servië. Dejan is een grootmeester. In 2005 werd hij vijfde op het kampioenschap van Servië-Montenegro. Van de 653 partijen die Dejan speelde won hij 242 partijen en verloor hij 118.

Dejan Stankovic (1978) is een Servisch profvoetballer die bij voorkeur op het middenveld speelt. In 2003 tekende Dejan een contract bij Inter Milan. Daarvoor speelde hij bij Rode Ster Belgrado en Lazio Roma. In 2000 werd hij landskampioen met Lazio en won hij zijn eerste Coppa Italia. In 2010 won hij met Inter Milan de Champions League.

Geboortekaartjes met de naam Dejan

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Dejan. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Dejan of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Dejan kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Dejan of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

dejan   11 Dec 2011
ik ben hot


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455