Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Daisy

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Daisy: De meisjesnaam Daisy heeft als betekenis "madeliefje".

Bekende naamdragers

Daisy Dee (1970) is een zangeres, actrice en tv-presentatrice, die momenteel in België verblijft. Daisy speelde in de soapserie Alle Zusammen – Jeder Für Sich. Van 1996 tot 2004 presenteerde ze jeugdprogramma Club Rotation.

Daisy Thys (1969) is een Vlaams actrice. Daisy is voorl bekend van haar rol als de masseuse in Thuis en als Emma in Droge Voeding, Kassa 4. Daarnaast speelde ze gastrollen in heel wat Vlaamse series. Daisy nam in 2007 deel aan het liedjesprogramma Steracteur Sterartiest en eindigde op de vijfde plaats.

Daisy Van Cauwenbergh (1968) is een gewezen Miss België en bekende Vlaming. Zij won de Miss België verkiezing in 1988. Na haar verkiezing als Miss België ging omroepenvoor VTM. Voor haar presentatie van Medialaan 1 ontving ze van de kijkers een Gouden Oog. In 2007 werd Daisy verkozen tot Mrs Globe Belgium. In 2008 kwmen Daisy en haar man in het nieuws omdat ze opgepakt werden voor ondervraging in verband met een mogelijke sterfhuisconstructie van twee bedrijven.

Afgeleide namen: Daisee, Daisey, Daisi, Daisie, Dasie, Daizy, Daysi, Desie, Deyse, Deysi

Geboortekaartjes met de naam Daisy

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Daisy. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Daisy of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Daisy kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Daisy of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Daisy   21 Aug 2011
Ik heet Daisy en vind het een hele mooie naam , komt ook nie zo vaak voor!!

daisy   20 Jun 2011
ik heet daisy en ik hhhhhhhhhhhhhhooooooooouuuuuuuuuuuu van deze naam


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455