Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Chris

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Grieks

Betekenis Chris: Chris is afgeleid van het Griekse christos, dat "de gezalfde" betekent.

Bekende naamdragers

Chris Silos (1969) is een presentator voor Nickelodeon. Chris begon zijn televisiecarrière bij het televisieprogramma 6pack en stapte enkele jaren later over naar de omroep BNN. Maar omdat hij gelogen had over zijn rijbewijs werd hij ontslagen. Daarna is Chris beginnen presenteren bij Nickelodeon.

Chris Evert (1954) is een voormalig Amerikaans toptennisster en voormalig nummer 1 van de wereldranglijst. Chris won 18 Grand Slams, waaronder 7 keer op Roland Garros. Van alle gespeelde wedstrijden won ze er maar liefst 90%. Chris is korte tijd getrouwd geweest met professioneel golfer Greg Norman.

Afgeleide namen: Carsten, Christiaan, Christian, Cris, Cistian, Kars, Karsten, Kris, Kristiaan

Geboortekaartjes met de naam Chris

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Chris. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Chris of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Chris kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Chris of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Anoniem   13 Dec 2013
chris de vis

Merel   28 Sep 2013
Mijn vriend heet chris

Chris   20 Dec 2012
Een naam om trots op te zijn!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455