Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Cheyenne

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Amerikaans

Betekenis Cheyenne: Cheyenne is vooral een jongensnaam en is afkomstig van de Indianenstam Cheyennes uit de grote vlaktes van Amerika. De Cheyennes zijn bekend voor hun heldhaftigheid.

Bekende naamdragers

Cheyenne Kimball (1990) is een Amerikaanse zangeres en gitarist. Toen ze twaalf was won ze TV show America's Most Talented Kid. In 2006 bracht Cheyenne haar debuutalbum uit: The Day Has Come. Cheyenne is te horen op de Aquamarine film soundtrack met het nummer One Original Thing.

Afgeleide namen: Chayenna, Chayenne, Cheyenne

Geboortekaartjes met de naam Cheyenne

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Cheyenne. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Cheyenne of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Cheyenne kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Cheyenne of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

cheyenne   29 Nov 2019
Ik vind cheyenne een mooie naam Mijn nichtje noemt mij altijd chenene Ze kan hem nog niet goed uitspreken Sindsdien ben ik het gewoon als iemand zegt Chenen of chenene maar ik bedoel dan uitgesproken als chanen en chanene en geschreven als chenen en chenene

Cheyenne   17 Feb 2017
Woow 😂 Veel mensen noemen mensen die Cheyenne heten , Cheyenne de Penne en zo werd ik vroeger ook genoemd toen ik nog op de basis school zat 😂

cheyenne   02 May 2013
ik vindt het niet leuk dat het een jongens naam is iedereen noemt mij cici

Cheyenne    17 Mar 2013
Ik vind het ook niet leuk dat ze me cheyenne de penne noemt als ik ruzie heb

Cheyenneee :3   08 Feb 2012
Ik heb altijd dat mensen mijn naam meestal niet goed uitspreken ;p Daarom kort ik mijn naam meestal af en dan onthouden mensen het wel hihi.

cheyenne   11 Aug 2011
ik ken maar een beroemde jongen/man die cheyenne heet en ik vindt het een mooie meisjes naam dei elegant en sierlijk is

cheyenne   03 Jun 2010
somige kinderen noemen mij cheyenne de penne en dat vind ik egt niet fijn

Cheyenne   27 Mar 2010
Goede uitleg, alleen ben ik het niet helemaal mee eens dat het vooral een jongens naam is. Om eerlijk te zijn ken ik geen enkele jongen die zo heet.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455