Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Chelsy

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Chelsy: Chelsy is een Engelse naam, afgeleid is van de Londense wijk Chelsea met als betekenis "haven voor kalksteen".

Bekende naamdragers

Chelsy Davy (1985) werd in 2004 het liefje van Prins Harry, de jongste zoon van Charles, Prins van Wales. Ze was dan ook het onderwerp van heel vele roddelbladen. Chelsy werd geboren in Zimbabwe en studeerde aan de Universiteit van Kaapstad. In 2007 verhuisde ze naar Engeland om rechten te studeren aan de Universiteit van Leeds. Op 17 Mei 2008 maakte Chelsey haar eerste officiƫle verschijning met de koninklijke familie tijdens het huwelijksfeest van Peter Phillips in het Windsor Kasteel.

Afgeleide namen: Chelcie, Chelsa, Chelsea, Chelsee, Chelsey, Chelsie, Chelsy

Geboortekaartjes met de naam Chelsy

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Chelsy. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Chelsy of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Chelsy kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Chelsy of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

chelsey   23 Nov 2009
no toen ik het zag toen vond ik het meteen mooi en bedankt want nu kunnen we onze kleine een naam geven met vriendelijke groeten:chelsy


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455