Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Charly

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Germaans

Betekenis Charly: Charly is afgeleid van de Germaanse naam Karel, met als betekenis "vrije man" of "iemand die niet van adel is".

Bekende naamdragers

Charly Luske (1978) is een Nederlands zanger, acteur en presentator. Toen hij zestien jaar was maakte hij zijn debuut in de Lucky Lotto Live Show waarin hij een duet zong. Samen met jongensgroep Velvet scoorde hij een hit met het nummer Weg Van Jou. In 2000 vertolkte Charly de rol van Sean in de musical Boyband. Daarna was hij te zien in de musicals Love Me A Little Bit More, Turks Fruit, The Wiz en We Will Rock You.

Afgeleide namen: Carel, Carl, Carlo, Carolien, Caroelien, Charel, Charles, Karel, Karl

Geboortekaartjes met de naam Charly

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Charly. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Charly of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Charly kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Charly of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455