Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Casey

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Iers

Betekenis Casey: Casey heeft als betekenis "de waakzame".

Bekende naamdragers

Casey Affleck (1975) is een Amerikaans acteur, die speelde in films zoals Good Will Hunting, Ocean's Eleven, The Assassination of Jesse James en Gone Baby Gone. Voor zijn rol als Robert Ford in de Western The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, kreeg hij een Golden Globe nominatie en een Oscar nominatie. In 2006 trouwde Casey met Summer Phoenix, met wie ze twee kinderen hebben: Indiana Augusten en Atticus. Casey is veganist en is betrokken bij de dierenrechtenorganisatie PETA en Farm Sanctuary.

Afgeleide namen: Cace, Cacey, Case, Casia, Cassedy, Cassidy, Cayce, Caycey, Kasey

Geboortekaartjes met de naam Casey

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Casey. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Casey of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Casey kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Casey of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455