Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Carlos

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Germaans

Betekenis Carlos: De jongensnaam Carlos is afgeleid van de Germaanse naam Karel, met als betekenis "vrije man" of "iemand die niet van adel is".

Bekende naamdragers

Carlos (1943-2008) was een Franse noveltyzanger, die bij ons vooral bekend is van de hit Big Bisou uit 1977. In de jaren '80 werd Carlos het gezicht van het Franse vruchtensapmerk Oasis en het pretpark Mirapolis. Hij was tevens acteur en presentator van reisdocumentaires.

Carlos Slim (1940) is een Mexicaans zakenman die ano 2010 werd beschouw als rijkste persoon van de wereld.

Afgeleide namen: Carel, Carl, Carol, Carole, Carolien, Caroelien, Carol, Carola,Carole, Carolien, Caroliene, Carolientje, Carolijn, Carolina, Caroline, Carolus, Carolyn, Caronia, Carool, Charles, Carley, Karel

Geboortekaartjes met de naam Carlos

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Carlos. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Carlos of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Carlos kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Carlos of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455