Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Carlo

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Germaans

Betekenis Carlo: De jongensnaam Carlo is afgeleid van de Germaanse naam Karel, met als betekenis "vrije man" of "iemand die niet van adel is".

Bekende naamdragers

Carlo Boszhard (1969) is een Nederlands televisiepresentator, acteur en zanger. Reeds vanaf zijn dertiende speelde Carlo in theater De Engelenbak in Amsterdam. In 1989 begon hij als presentator van het televisieprogramma Pauze TV. Twee jaar later maakte hij de overstap naar RTL4 en drukte zijn stempel op het kinderprogramma Telekids.

Carlo Bomans (1963) is een voormalig Belgisch wielrenner, die in 2005 bondscoach werd van de Belgische profwegrenners. In 1984 won hij Parijs-Troyes en de Omloop Het Volk Voor Beloften. In 1989 werd hij Belgisch kampioen op de weg en won hij de Druivenkoers Overijse.

Afgeleide namen: Carel, Carl, Carlos, Carol, Carole, Carolien, Carol, Carolus, Carolyn, Caronia, Carool, Charles, Carley, Karel

Geboortekaartjes met de naam Carlo

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Carlo. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Carlo of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Carlo kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Carlo of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455