Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Caitlin

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Grieks

Betekenis Caitlin: Caitlin is de Ierse vorm van Catherina dat dan weer afgeleid is van het Griekse katharos dat "rein" of "zuiver" betekent.

Bekende naamdragers

Caitlin Jean Stasey (1990) is een Australische actric die bekend werd als Rachel in de televisieserie Neighbours. Ze is ook het gezicht van de reclamespot van de Australische vliegtuigmaatschappij Quantas.

Cailin Clarke (1952-2004) was een Amerikaanse actrice. Ze begon haar loopbaan in het theater. Ze speelde in verschillende Broadway films maar ze is vooral bekend van haar rol als Valerian in de film Dragonslayer.

Afgeleide namen: Caitlyn, Caitrin, Kaitlin, Kaitlyn, Katlyn, Ketlynn

Geboortekaartjes met de naam Caitlin

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Caitlin. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Caitlin of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Caitlin kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Caitlin of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Redouan   08 Apr 2014
Mij vriendin heet zo hou heel veel van haar

Caitlin   04 Apr 2014
De Max!!!

Caitlin   19 Sep 2013
Originele naam

caitlin   16 Jun 2013
leuke naam heb ik!

Caitlin   12 Nov 2011
cool miujn naam is rein en zuiver

caitlin   30 Dec 2010
mense schrijven mijn naam altijd verkeerd egt kut is dat menn


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455