Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Bryan

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Keltisch

Betekenis Bryan: Brian is een typische Keltische naam met als betekenis "heuvelbewoner".

Bekende naamdragers

Bryan Adams (1959) is een Canadees zanger. In 1991 brak Brian Adams wereldwijd door met zijn singel I Do It For You. Hij zong de sound track van enkele films zoals het liedje All For Love in de film The Three Musketeers.

Bryan Ferry (1945) is een Brits musicus die bekend werd als zanger van de rockband Roxy Music maar ook succes kende als solozanger. Bryan Ferry was ook succesvol bij de vrouwen: hij had een relatie met de modellen Amanda Lear en Jerry Hall.

Afgeleide namen: Brian, Briant, Brion, Bryan, Bryant, Bryent, Bryon

Geboortekaartjes met de naam Bryan

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Bryan. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Bryan of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Bryan kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Bryan of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Daisy   21 Sep 2011
Mijn zoontje heet Bryan. Hij is een echte vechter al in mijn buik heeft hij een eigen willetje en nu nog meer. Zijn naam past echt bij hem.

Emile   19 Jun 2008
Onze zoon heet Bryan. We vinden het een stoere mannennaam. En dat is hij ook.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455